Igienizare habitaclu cu ultrasunete

Preț igienizare: 50 ron

Preț pachet încărcare+igienizare: 240 ron

Praful și polenul purtate de aer sunt mediul ideal pentru înmulțirea bacteriilor. Bacteriile se acumulează in sistemul de aer condiționat. La pornirea aerului condiționat, pasagerii inhalează aceste microorganisme, ceea ce va provoca iritații ale ochilor, inflamări ale gâtului, iritarea arterelor pulmonare și mirosuri urâte în habitaclul mașinii

Excello utilizează:

– unitatea Atom Machine, care este un aparat electronic utrasonic care atomizeaza lichidul antibacterian ATOM, care este apoi distribuit de sitemul de aer condiționat al autovehicului, prin opțiunea de recirculare a aerului. Unul dintre principalele avantaje ale atomizării ultrasonice este că se obțin particule de lichid atomizat, la temperatura ambientală. Acest lucru previne condensarea, care are loc de obicei când un lichid este atomizat prin încălzire la temperaturi ridicate.

igienizare-AC-Iasi autorizatie RARigienizare-habitaclu-iasi-ac autorizatie RAR

Particulele de lichid atomizate cu unitatea Atom Machine sunt mai mici de 5um și nu se depun ușor pe suprafețele întâlnite. Astfel, se vor propaga pe deplin în sistemul de aer condiționat și în incinta mașinii.

Atfel de condiții nu pot fi atinse cu tuburile sub presiune tradiționale, deoarece mărimea și greutatea particulelor astfel atomizate duc instant la condensarea lor.

Un tratament cu unitatea Atom Machine durează cel putin 11 minute la 20 grade C și se oprește automat când ajunge la o cantitate minimă de lichid. Durata optimă este de aproximativ 60 de minute. La o temperatură ambientală mai înaltă, procesul durează mai puțin și pe de altă parte, la o temperatura scăzută, procesul durează mai mult.