Igienizare habitaclu cu generator de ozon și nebulizarePreț tratament: 60 ml – 70 lei/ 100 ml – 100 lei

Preț pachet încărcare sist AC + igienizare = 260 lei/290 lei

Wynn’s Aircomatic III este dispozitivul folosit pentru a îndepărta și preveni apariția mirosurilor neplăcute din instalația de aer condiționat, cu ajutorul solutiei Wynns’s Air Purifier si pentru igienizarea interiorului cu Wynn’s Airco-Clean Ultrasonic.

wynns_aircomatic_indepartatea_mirosurilor

Principiul pe care funcționează:

O celulă cu ultrasunete cu o frecvență de 1,7 MHz transformă lichidul în picături mai mici de 5 microni diametru. Aerul vaporizat este suflat prin tubul conectat către gurile de ventilație ale autovehiculului. Cu ajutorul soluției Airco-Clean vaporul este tras în sus prin filtre și evaporator eliminând bacteriile din instalație.

Tratamentul durează aproximativ 15 minute la 22 grade Celsius pentru Airco-Clean  și 11 minute la 22 grade Celsius pentru Air Purifier și se oprește automat la atingerea nivelului minim de fluid sau la expirarea timpului pentru tratament. La temperaturi ridicate procedura va dura mai puțin, iar la temperaturi scăzute mai mult. Dispozitivul calculează automat timpul corect de acțiune.

Un generator de ozon produce ozon în timpul programat (15 sau 30 de minute). Generatorul poate fi pornit doar prin folosirea a 60 ml de lichid Air Purifier. Acest produs are ca scop eliminarea mirosurilor urâte și accelerarea descompunerii în mod natural a ozonului din interiorul autovehiculului asigurând folosirea imediată a acestuia după tratament.

Ozonul reacționează cu moleculele care crează mirosuri neplăcute și ajută la neutralizarea lor împreună cu Wynn’s Air Purifier. Tratamentul cu Wynn’s Air Purifier pornește imediat după ce generatorul de ozon s-a oprit. Acesta neutralizează ozonul și are efect împotriva mirosurilor urâte.

Un tratament anual cu ambele proceduri asigură un habitaclu fără mirosuri urâte și un sistem AC curat și fără bacterii provocatoare de infecții.

Avantaje:

  • elimină mirosurile neplăcute și cele de nicotină stopând reapariția lor pentru o perioadă lungă de timp
  • neutralizează contaminarea cu microbi, ciuperci și bacteria din sistemul AC înlăturându-le ulterior
  • previne reacțiilor alergice (strănut, tuse, iritații ale ochilor, căi respiratorii iritate
  • în urma tratamentului rămâne un miros plăcut și împrospătat